In de Omgeving van Den Ham kunt u naar hartenlust fietsen en wandelen.

Tips over de omgeving in Den Ham kunt u vinden op de website van Puur Twenterand.
Hieronder een paar uitgelichte tips door ons:

Tips voor wandelen en fietsen

Uitleg over de prachtige omgeving

Kijkt u ook vooral op de agenda van Twenterand, daar kunt u precies zien wat u kunt doen in de periode dat u wilt boeken.

Beleef het Platteland, met heel veel tips om in de omgeving te bezoeken!

De Posthoeve ligt op loopafstand van het mooie natuurgebied de Zandstuve.

Zandstuve mooie wandelroute

Zandstuve

De Zandstuve is bijzonder door de afwisseling in landschappen, door de afwisseling in houtsoorten, en door de afwisseling van openheid en geslotenheid. Die verscheidenheid maakt dat de Zandstuve een ideaal bos is voor roofvogels als buizerds, haviken, sperwers en uilen; in het bos vinden ze dekking, in het aanpalende landbouwgebied kunnen ze naar hartelust jagen. De verscheidenheid is ook ideaal voor zangvogels als mezen en vinken.

Den Ham ligt min of meer aan de voet van de Lemelerberg. Maar ook de Hellendoornseberg, de Holterberg en de Besthmenerberg liggen op fietsafstand. Een prachtig fiets- en wandelgebied, waar U zeker de rust zult vinden die U zoekt.

De uitgestrekte bossen van de Oldemeijer, Ommen, Lemelerberg, Hellendoornseberg en de Holterberg liggen voor een groot gedeelte aan elkaar. Dat betekent kilometers en kilometers fietsen in bosgebied.

Kijkt u ook eens op deze website om te zien welke wandelroutes er zijn in de omgeving.Er is voor ieders wat wils te vinden.

wandelroutes in de buurt van Den Ham

wandelroutes in de buurt van Den Ham

Den Ham is een gezellig en knus plaatsje met een heuse brink en opvallend veel winkels. In de directe omgeving liggen Ommen, Hellendoorn en Hardenberg, waar U gezellig kunt winkelen en een terrasje pakken.

Den Ham heeft een eigen zwembad en er zijn volop mogelijkheden voor activiteiten als paardrijden, vissen en mountainbiken.

Steden als Zwolle, Enschede, Almelo en Hengelo liggen op redelijke afstand, waar u gezellig een dagje kunt doorbrengen.

Mocht U nog vragen hebben dan kunt U natuurlijk altijd even het contactformulier op de contactpagina invullen. Wij wensen U in ieder geval een ontspannen tijd in ons vakantiehuisje.

Op de website van natuurkaart.nl kunt u meer lezen over de prachtige omgeving van de Zandstuve waar u vanuit het park naartoe kunt lopen. Hier kunt u ook bekijken welk dieren u er kunt spotten.

U kunt ook in Den Ham fietsen huren die tegen een geringe vergoeding bij u gebracht worden