Maakt u kennis met de eigenaren van vakantiewoning The Lodge in Den Ham.

Zo weet u precies met wie u te maken heeft, wij houden het graag transparant en daarom stellen wij ons aan u voor.

Schermafbeelding 2016-03-12 om 09.32.05Wij, Harm en Hannie en zijn in 2013 officieel gestart met ons bedrijfje HaHaRecreatie 

Wij zijn trots op onze eigen gebouwde vakantiewoning in de vorm van een blokhut The Lodge in Den Ham.
Wij houden zelf erg van de natuur. Wij zijn echte fietsers en wandelaars. Genieten van het buitenleven is ons motto en als wij anderen daarvan kunnen laten meegenieten dan zijn wij zeer tevreden. Wij genieten niet alleen van het fietsen en wandelen in ons prachtige Nederland, maar hebben ook al vele fietstochten in de wereld gemaakt. Zo hebben wij gefietst in Thailand, Laos, Ghana, Vietnam en China. Tevens hebben wij internationaal gewerkt in missies, zoals Curaçao, Kosovo, Bosnië, Sudan en Afghanistan. De diversiteit van mensen en cultuur is altijd mooi om te ontdekken en mee te maken. Onze ervaring is dat overal waar wij zijn geweest de mensen vriendelijk en behulpzaam zijn.

Zo hebben we in 2007 een flinke fietstocht gemaakt in Ghana, daaruit is een heel mooi initiatief gekomen waar we super trots op zijn. Zo dragen wij ons eigen steentje bij aan het verbeteren van de wereld. Bent u nieuwsgierig wat wij gedaan hebben?

Kijkt u dan op deze pagina.

In 2013 kregen we de mogelijkheid om een stukje grond te kopen op een nog in ontwikkeling zijnde vakantiepark in Den Ham. Onze grote droom was om ooit een echte Canadese cq Finse blokhut te bouwen van dikke ronde houten palen.
Harm heeft zelf de tekeningen van het ontwerp gemaakt en is gewoon begonnen met bouwen.
Dit heeft als resultaat dat wij nu een prachtige blokhut hebben in Den Ham.
Wij zijn zelf supertrots op het resultaat en per 1 januari 2016 kunnen wij ook deze in de verhuur aanbieden.

Ook zijn wij enorm trots dat de redactie van de Woonkrant van de Telegraaf onze blokhut ook zo uniek vonden dat ze er een heuse reportage van  gemaakt hebben. Deze is op 23 januari 2016 verschenen.

Ook zijn wij trots dat de plaatselijke weekkrant de Koerier aandacht aan onze blokhut wilde besteden.
Dit is ook een erg leuke stukje geworden! Hoewel Hannie – Annie genoemd wordt 😉

Trots zijn we ook op de kerstboodschap 2017 van het bedrijf Meerdanvlees.nl
Zij hebben onze Lodge uitgekozen om hun reclameboodschap op te nemen.